Hjem Send Mail Sitemap
 

Historikk

Tresgaard Invest AS består av følgende bedrifter:

RSL Bygg AS setter opp eneboliger og tilbygg, omgjør kontorer, utarbeider skader, rehabiliterer bygningsmasse og renoverer våtrom.

A Hansens blikkenslagerverksted begynte sin virksomhet i 1970. Firmaet har fulgt med i en rivende utvikling, og vi er i dag med våre 50 ansatte en av Oslos største og mest allsidige produksjons- og monteringsbedrifter i faget. Vi er en solid virksomhet som driver effektivt og rasjonelt, med topp moderne maskiner og utstyr ? med fagfolk ute hos deg, og et verksted som tilpasser alle typer materialer.

Glomma Pall produserer og distribuerer paller i store og små partier på Østlandet. Vi er etablert i et nytt stort produksjonslokale og lager, sentralt beliggende på Øra i Fredrikstad, hvor vi har vår hovedproduksjon.

FlateTak AS jobber innenfor nybygg og rehabiliterings-markedet med tekking av asfalttakbelegg, takfolie og membraner. Vi har 15 års solid erfaring, og våre oppdragsgivere er primært større offentlige og private byggherrer, hovedsaklig i Oslo og Akershus.

 
Print   
 

  Copyright - Tresgaard Invest AS

Forsiden  | Historikk  | Kontakt oss 

Utviklet av webworld.no